Jonas Brothers Kembali ke Park MGM Las Vegas pada November ini
toto

Jonas Brothers Kembali ke Park MGM Las Vegas pada November ini

Ikon pop global Jonas Brothers akan mempersembahkan tiga rancangan, 10-12 Nov, di Dolby Live at the Park MGM. Tiket mula dijual pada hari Jumaat, 19 Ogos pada 10 pagi PST melalui Ticketmaster. Tiada harga telah diumumkan.

Jonas Brothers (Nick, Joe dan Kevin) membuat persembahan di atas pentas semasa iHeartRadio Z100 Jingle Ball pada 2021. Ketiga-tiga mereka akan link slot online bermain tiga malam di Park MGM, 11-12 Nov. 2002. (Imej: Getty Images)
Prajualan untuk ahli kelab peminat Jonas Brothers dan pemegang kad Citi bermula pada jam 10 pagi Selasa, 16 Ogos jam 10 pagi Ahli MGM Rewards, program ganjaran kesetiaan yang dibayangkan semula oleh MGM Resorts International, serta pelanggan Live Nation dan Ticketmaster, akan menerima akses kepada pra-jualan bermula Rabu, 17 Ogos jam 10 pagi

Setiap konsert “Jonas Brothers: Live in Las Vegas” akan menampilkan senarai set yang unik, menurut kenyataan akhbar daripada kumpulan itu. Ketiga-tiga rancangan itu akan mengikuti jelajah “Remember This” kumpulan itu baru-baru ini, yang dimulakan dengan malam pertarungan di Park MGM pada bulan Jun. Jelajah tarikh lebih 40 tahun itu menjual lebih daripada empat juta tiket, melonjakkan karier jelajah kumpulan itu melepasi markah $300 juta.

Walaupun tiada lagi butiran terperinci dikeluarkan tentang rancangan “Jonas Brothers: Live in Las Vegas”, konsert “Remember This” kumpulan itu dipentaskan dalam empat babak. (Tiga telah didedikasikan untuk adik-beradik individu, memberi Joe peluang untuk mengetuai kumpulan itu untuk lagu hit DNCEnya, “Cake by the Ocean,” dan Nick untuk membuat persembahan lagu solo “Mercy” dan “Close.”)

Band of Brothers
Adik-beradik itu dibesarkan di New Jersey oleh ibu bapa yang memupuk muzikal. Kedudukan bapa mereka sebagai menteri Assemblies of God bermakna mereka ditakdirkan untuk membuat persembahan untuk jemaahnya. Tetapi nasib Live SGP Tercepat menimpa apabila adik bongsu Nick didengari menyanyi di kedai gunting rambut oleh pelanggan yang mempunyai sambungan Broadway.

Adik beradik itu mengeluarkan album pertama mereka di Hollywood Records pada tahun 2006. Ia termasuk kulit muka depan “Tahun 3000” oleh kumpulan British Busted, yang memasuki pusingan berat di The Disney Channel.

The Jonas Brothers terus menjual lebih daripada 17 juta album di seluruh dunia. Itu sebelum berpisah pada 2013 atas apa yang disifatkan jurucakap mereka kepada majalah People sebagai “perpecahan yang mendalam dalam kumpulan itu.” Dia hanya menjelaskan bahawa “terdapat perselisihan besar mengenai arah muzik mereka.” Lawatan 19 tarikh telah dibatalkan dua hari sebelum ia dijadualkan bermula.

Enam tahun kemudian, apa pun perbezaan muzik itu, mereka nampaknya telah hilang. Adik-beradik itu mengeluarkan single “Sucker,” yang menjadi single No.1 pertama untuk kumpulan itu dan debut No. 1 pertama daripada kumpulan pada pengeluaran toto macau abad ini. Adik-beradik itu mengeluarkan album kelima mereka, “Happiness Begins,” dan merancang untuk berkhidmat selama sebulan di Park MGM pada tahun berikutnya.

Penutupan pandemik menggagalkan rancangan itu.

Mengikuti Jonases
Jonases berada dalam syarikat yang cemerlang di tempat Park MGM.

Aerosmith sebelum ini mengumumkan residensi “Deuces Are Wild” lebih lapan tarikh dari 14 September-Okt. 5, dan lapan tarikh dari 19 Nov-Dis. 11.

Usher dijadualkan melakukan residensi “My Way”nya selama lapan tarikh dari 26 Ogos-Sept. 10 dan 12 Okt. 29. The Who dijadualkan memainkan Dolby Live pada 3 dan 5 Nov.